Υπηρεσίες για Ιδιώτες


Υπηρεσίες για Επαγγελματίες


Franchise


Επικοινωνία
Εταιρικά Νέα
Το ανθρωπινο δυναμικο του logistico net , ετοιμο να ανταποκριθει στις συγχρονες απαιτησεις
των νεων φορολογικων καιρων. Με σεβασμο και φροντιδα για τη καλυτερη εξυπηρετηση σας.

POSITIVE REACTION

Είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίσει ο επιχειρηματικός κόσμος τις εξελίξεις. Από το 2009 το οικονομικό περιβάλλον μεταβάλλεται διαρκώς και είναι άκρως απαγορευτικό και ακατάλληλο για νέες και παλιές κατά το πλείστον , επενδύσεις. Η δική μας η θέση είναι να αντιμετωπίσουμε με υπομονή και θετική αντίληψη τις καταστάσεις. Ως οικονομολόγοι θεωρούμε και δική μας ευθύνη στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας να στηρίξουμε το επιχειρείν.

Positive Reaction
Κανείς δε πρέπει να ξεχάσει τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκτεθειμένοι και αφαίρεσαν τη ζωή τους καθώς οι επιχειρήσεις τους έκλεισαν και να αποδώσουμε τον αντίστοιχο φόρο τιμής. Αλλά και να προλάβουμε νέους μελλοντικούς αυτόχειρες με το σύνθημα οι επιχειρήσεις μας έκλεισαν αλλά εμείς είμαστε ζωντανοί.

Μόνο απενεχοποιώντας την ελληνική επιχειρηματικότητα θα προχωρήσουμε όλοι οι Έλληνες μαζί. Θα γίνουν νέες επιχειρήσεις , θα συνεχίσουν οι παλιές , θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας , θα δημιουργηθούν κέρδη για τους επιχειρηματίες και θα αποδοθούν οι αντίστοιχοι φόροι αλλά και θα κερδίσουν και οι επιχειρηματίες και το κράτος και οι εργαζόμενοι.

Θα τονώσουμε το χαμένο μας γόητρο , θα γυρίσουν πίσω τα Ελληνικά μυαλά και θα ανοικοδομήσουμε την Ελλάδα. θα συνδέσουμε τους ολυμπιακούς αγώνες με το ολυμπιακό πνεύμα και όχι με τις ρεμούλες και το ντόπινγκ που τους συνέδεσαν και θα δείξουμε αρχαίο ελληνικό πνεύμα αθάνατο όλοι μαζί τιμώντας και τους νεκρούς μας.

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και τη χορηγία δύο σπουδαίων επιχειρηματιών από την Άρτα για την ενεργό τους σύμπραξη, υλικά και ηθικά τα τρία πρώτα χρόνια λειτουργίας της POSITIVE REACTION (δεν αναφέρουμε τα ονόματα τους γιατί είναι πολύ low profile όπως πρέπει να είναι είναι όλοι οι σπουδαίοι επιχειρηματίες μας).


Με σεβασμό 

Το ανθρώπινο δυναμικό του LOGISTICO NET